25let

Z VAMI ŽE 25
KREATIVNIH LET

facebook

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Prikaži podrobnosti

Dovolim piškotke

O podjetju

Kvaliteta, znanje, zanesljivost, izkušenost, poštenost, partnerstvo. (TMD Invest d.o.o.)

vhod tmdProjektivni biro TMD INVEST d.o.o. je pričel poslovati leta 1993 s petimi zaposlenimi.
Ustanovitelji  podjetja Anica Drevenšek, Janez Meznarič in Stanko Tement so takrat združili bogate operativne izkušnje na področju graditve objektov in postavili zdrave temelje družbe, ki s svojimi kakovostnimi storitvami danes izpolnjuje pričakovanja investitorjev na Ptujskem in širšem področju.

Od leta 1999 je podjetje locirano na idilični lokaciji, v historičnem centru Ptuja, neposredno pod gradom. Naše podjetje deluje v lastnem objektu, ki je z novo vsebino in obnovo temu delu Ptuja prinesel dodano vrednost.
Leta 2011 se je spremenila lastniška struktura, ko sta podjetje prevzela Anica Drevenšek in Stanko Tement.
Od leta 2011 podjetje, ki danes zaposluje kar 12 strokovnjakov, uspešno vodi direktorica Polonca Drevenšek Ranfl.

skupinsko delo

"Delo projektanta je je izredno zanimivo, dinamično, hkrati pa zelo zahtevno in odgovorno. Naš cilj je, da projekt uskladimo z željami investitorja, z vsemi vidiki racionalne, trajnostne in ekološke gradnje, z upoštevanjem potrebne zakonodaje. Znanje projektanta je potrebno nenehno izpolnjevati. Če »rastejo« projektanti, posledično raste tudi družba, v kateri delujejo in to je tudi moje vodilo pri upravljanju našega podjetja," 
(direktorica Polonca Drevenšek Ranfl, dipl.inž.grad.)

Ekipa našega podjetja vam na podlagi znanja in večletnih izkušenj na področju projektiranja, ter z njim povezanimi procesi nudi prvovrstne rešitve.
Z vrednotami kot so kvaliteta, znanje, zanesljivost, izkušenost, poštenost in partnerstvo.
Za potrebe naročnika vsakodnevno ustvarjamo inovativne rešitve.
Zazrti smo v prihodnost, pri čemer nam stalno izobraževanje in pridobivanje novih znanj omogočajo, da se spopadamo s številnimi aktualnimi spremembami na področju zakonodaje in stroke.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je ustvarjanje kakovostnih projektnih rešitev, ki bodo vodile v trajnostne gradbene dosežke v želji po varovanju okolja, energije in estetike.
V okolju načrtovati stavbe, ki bodo pustile pečat okolici.
Vizija družbe je ostati vodilna projektna družba na Ptujskem in krepiti svojo vlogo na širšem območju Slovenije in izven njenih meja.